| "Forró csoki" receptReform ételek Hozzávalók: - 3 ek. karob por - 0,5 mk. stevia por - 1,25 l natúr magtej (mandula-, rizs-, zab-tej) - 1/4 mk. Bourbon vanília Elkészítés: - Keverjük össze a karob port és a stevia port egy lábasba. - Adjunk hozzá kb. 1dl magtejet és keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz. - Az így kapott krémet fokozatosan hígítsuk fel további 1 l. magtejjel. - Az egészet tegyük fel a tűzre és melegítsük lassú tűzön 2-3 percig, vigyázva, nehogy odaégjen. - A végén tegyük bele a vaníliát és melegítsük a kívánt hőmérsékletre. Tanácsok: - Azonnal fogyasztható. Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: apokrif Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |