Tutireceptek.hu fejléc

Forró angyal recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l almalé,
10 rúd fahéj,
ujjnyi gyömbér,
2 evőkanál méz,
15 cl Amaretto.

Elkészítés:
Az almalevet a fahéjakkal és a gyömbérrel felmelegítem, de nem főzöm!
Mintegy 15 percig állni hagyom, leszűröm, hozzáöntöm az Amarettot és mézzel ízesítem. Keskeny, magas poharakban kínálom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös forró müzli » Forró almás bólé » Forró almás pite puncs » Egyszerű forró csokoládé
» Forró csoki (vegan) » Forró eper hideg pezsgőben » Mákos guba forró meggyel » Forrócsoki - hideg napokra
» Sűrű forró csokoládé » Forró alma fagyival » Forró csokoládé fondant » Fűszeres Forró Csoki
» Angyalcsók » "Forró csoki" » Forró mézes almalé » Forró csokoládé (2 adag)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.