Tutireceptek.hu fejléc

Forró angyal recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l almalé,
10 rúd fahéj,
ujjnyi gyömbér,
2 evőkanál méz,
15 cl Amaretto.

Elkészítés:
Az almalevet a fahéjakkal és a gyömbérrel felmelegítem, de nem főzöm!
Mintegy 15 percig állni hagyom, leszűröm, hozzáöntöm az Amarettot és mézzel ízesítem. Keskeny, magas poharakban kínálom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» "Forró csoki" » Forró csokoládé » Angyalcsók » Vérpezsdítő forró csoki
» Egyszerű forró csokoládé » Forró almalé » Fahéjas forró csoki » Forró tejszínes csoki
» Sűrű forró csokoládé » Forró mézes almalé » Forró csoki (vegan) » Forró Egg Nog
» Forrócsoki » Forró csokoládé fondant » Forró almás pite puncs » Forró almástáska


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.