| Vérpezsdítő forró csoki receptItalok, koktélok Hozzávalók: 400 ml tej 100 g. tejszín 2-3 evőkanál kakaópor (vagy 6-8 kocka 70%-os csokoládé) 2-3 evőkanál barna cukor 1 csipet fahéj 1 csipet kadamom 1 csipet gyombér 1 csipet szegfűszeg Talaláshoz 2-3 evőkanál tejszín (2 személyre) Elkészítés: A tejet -3 evőkanál híján- forrósítsd fel a fűszerekkel és a tejszínnel együtt. A kakaót, a barna cukrot és a maradék tejet keverd simára, és a forró tejhez. Ha a kakaót csokidarabokkal helyettesíted, a csokoládét előbb olvaszd fel a forró tejben, ezután főzd fel mégegyszer, végül töltsd a poharakba, és szolgáld fel a tejszínnel a tetején. A receptet beküldte: Ne add fel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |