| Finom Raffaello muffin receptSütemények, édességek Hozzávalók: Hozzávalók 22 dkg Raffaello (feldarabolva) 25 dkg finomliszt 2 teáskanál sütőpor 1 tojás 9 dkg cukor csipetnyi só 11dkg vaj 1,3 dl ananászlé 4 cl fehér rum Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy keverőtálban összekeverjük a lisztet, a darabos Raffaellót, a sütőport és a csipetnyi sót. Egy másik edényben habosra keverjük a vajat a cukorral és a tojással, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, az ananászlevet és a rumot. A tésztát a formába töltjük (csak félig legyenek a mélyedések!), és 20 perc alatt készre sütjük. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |