| Finom habos sütemény receptSütemények, édességek Hozzávalók: 30 dkg liszt, 15 dkg vaj, 10 dkg cukor, fél csomag sütőpor, baracklekvár, kevés tej. krém: 4 tojássárgája, 4 evőkanál vaníliás cukor, 4 evőkanál tejföl, 4 evőkanál liszt, 4 tojásfehérje, Elkészítés: 30 dkg lisztet, 15 dkg vajat, 10 dkg cukrot, fél csomag sütőport annyi tejjel gyúrunk össze, hogy összeálljon a tészta. Kisebb tepsibe tesszük. Félig megsütjük, majd barack-lekvárral megkenjük, és a következő krémet simítjuk rá: 4 tojássárgát 4 evőkanál vaníliás cukorral, 4 evőkanál tejföllel jól kikeverünk. Hozzávegyítünk 4 evőkanál lisztet és 4 tojásfehérje kemény habját. A sütőbe visszatoljuk, és pirosra sütjük. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |