Tutireceptek.hu fejléc

Finom citromos krém tortába recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 citrom leve és reszelt héja
1,2 deci víz
12,5 deci glukonon
3 e.k. víz
2,5 e.k. keményítő
4 deci hullala tejszín

Elkészítés:
A citromok levet és héját 1,2 deci glukononnal felforraljuk.
A tejszínt felverjük a maradék cukorral ha kihűlt a citrom leves cukor hozzáadjuk a keményítőt és a felvert tejszínt és összekeverjük es mehet a tortára.
Fincsi hűsítő így a nagy melegben.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Váratlan vendég finomság » Finom sütike » Tejfölös finom torta » Finom túrópogácsa
» Citromos báránysült » Citromos fagyi » Finom meggyes sütemény » Finom Tea Kenyér Kanadából
» Mézeskalács, puha és finom » Mákos finomság » Finom fanta szelet » Citromos csirkebecsinált
» Finom paradicsomleves » Egyszerű csudafinom rétes » Citromos-tejfölös csirke » Citromos-túróhabos süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.