| Fincsi Almaleves receptLevesek Hozzávalók: 5-6 db alma megpucolva,felkockázava 5 ek cukor fahéj szegfűszag 2 dl tejszín 1 vaníliás puding 1 citrom leve 2,5 l víz Elkészítés: A cukrot pár perc alatt karamellé pirítod, majd rádobod az almakockákat.Jöhet rá a víz,a fahéj és a szegfűszeg.10 perc alatt meg is puhul az alma. A tejszínes pudinggal csak be kell habarni, illetve a citron levével még megízesíted, utánna meg megpróbálod megvárni, hogy kihűljön úgy, hogy ne edd meg :) Tanácsok: Hidegen az igazi. Bármilyen gyümölcsből elkészíthető, akár vegyesen is. Egy hátránya van, nem lehet belőle eleget főzni ;) Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: Kátya99 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |