| Feta -tonhal saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: - 60 g fetasajt - fél doboz tonhal filé - fél doboz csemegekukorica - 1 db zöldpaprika - fél vöröshagyma - 60 g fűszeres krémsajt - 1 dl tej - 1 evőkanál citromlé - só, bors, kapor - 3 db bagett Elkészítés: A feta-tonhal salátát érdemes úgy elkészíteni, hogy legyen ideje összeérni. Tedd a fetát egy tálba és törd össze. Csepegtesd le a tonhalról az olajat és tedd a fetához. A kukoricáról is öntsd le a levet és keverd a salátához. A paprikát és a hagymát vágd apróra majd ezeket is dobd a tálba. A krémsajtból, a tejből és a citromléből készíts szószt, majd öntsd a salátára. Ízesítsd sóval, borssal és kaporral, majd tedd a hűtőbe legalább egy napra. Másnapra nagyon finom lesz! Jó étvágyat! Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 406 kcal A receptet beküldte: csillibilli112 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |