| Fejes saláta olaszosan receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 fej saláta, ropogós level? 25 dkg túró ketchup tejföl vereshagyma borsikafű só az utóbbi négy ízlés szerint, mert van aki szárazabban, van aki tocsogósan szereti Elkészítés: 2 fej salátát leveleire szedünk, megtisztítjuk és darabokra tépjük. Áttörünk 25 dkg túrót, ketchuppal és tejföllel simára keverjük. Ízesítjük reszelt vereshagymával, borsikafűvel és sóval. Végül a salátaleveleket a túrós öntettel összekeverjük. Tanácsok: Hideg sültekhez, sült újkrumplihoz, de akár pirítóshoz is kínálhatjuk. Mi általában bundáskenyérhez esszük. Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: vereskati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |