Tutireceptek.hu fejléc

Eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
* hús
* olaj
* vöröshagyma
* citrom
* bors
* sáfrány
* 1 db erős csöves paprika
* tejföl
* só
* liszt

Elkészítés:
Ujjnyi szeletekre vágjuk a húst. Klopfolóval kiverjük, megsózzuk. Egy edényben forró olajban kevés vízzel addig pároljuk, amíg puha lesz. Zsírjára sütjük. Az edény szélére rakjuk a húst, beletesszük az apróra kockákra vágott hagymát, néhány szelet citromhéjat, késhegynyi törött borsot, kicsi sáfrányt, egy kis darab erős paprikát. Pár percig így kavargatjuk. Pár evőkanál vizet ráöntünk, kissé megsózva, citrom levével megsavanyítjuk, csipet lisztet elkavarunk benne. Ezzel gyorsan felforraljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizsleves citrommal » Rakott kel tejfölösen » Szarvasszelet tejfölösen » Tojáspörkölt tejfölösen
» Galyasági gomba tejfölösen » Pizza tejfölösen » Brokkolis virsli » Csirkecomb pékné módra
» Zöldséges rakottas » Gyors vacsora zöldségekkel » Padlizsánpaprikás » Sajtos-medvehagymás tészta
» Baszk palacsinta » Kosari » Szerb gyuvecs máskeppen » Csicseriborsós finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.