| Sajtos-medvehagymás tészta receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg tészta, kifőzve 20 dkg medvehagyma 15 dkg főtt sonka 10 dkg krémsajt 10 dkg vaj só bors parmezán sajt Elkészítés: Amíg a tésztát kifőzzük, közben elkészítjük a medvehagymás, sajtos, sonkás keveréket. A medvehagymát felaprítjuk és a felét elkezdjük párolni a felhevített vajon. Hozzáadjuk a felkockázott főtt sonkát, néhány percig együtt sütjük, majd hozzákeverjük a krémsajtot, ha szükséges sózzuk és borsozzuk. A kifőtt tésztát a medvehagymás keverékbe forgatjuk, megszórjuk a maradék felaprított medvehagymával és a parmezánnal. Tanácsok: Ha valaki szereti, tehet hozzá kis főzőtejszínt is. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |