Tutireceptek.hu fejléc

Esterházy-torta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojásfehérje
10dkg kristálycukor
20dkg darált dió
1 csomag vaniliás cukor

krém:
fél l tej
8dkg cukor
1 csomag pudingpor
12dkg vaj
2-3 evökanál rum

Elkészítés:
A fehérjét felverjük a cukorral,hozzáadjuk a darált mandulát,vaniliás cukrot.Ezt 6 részre osztjuk.24cm átméröjü kapcsos formába 3 evökanál masszát kanalazunk.Csak a tortalap alját használjuk.A krémheza tejet,a cukrot,a pudingport felfözzük,ha kihült,hozzáadjük a vajat és pár evökanál rumot.Ezzel töltjük a lapokat.


A receptet beküldte: Bugris


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperkenyér » Fahéjas kifli (anti-candida) » Kráteres süti » Vendégváró kávékrém
» Kiribi saláta » Fahéjas Juliska » Villám fánk » Kata szelet- Mari mama módra
» Szaggatós pudingos » Anna Almás lepénye » Olajban sült párnácskák » Egyszerű finom meggyes
» Finn ropogós gofri » Különleges mézes szelet » Túrótorta- gluténmentesen is » Café glacé


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.