Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi ordás palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
híg palacsintatészta, kb. 1/2 kg orda, 10 dkg porcukor, 1 nagy csokor kapor

Orda = juhtej savójának forralásakor keletkező édes, túróhoz hasonló tejtermék.

Elkészítés:
A palacsintatésztából vékony palacsintákat sütünk. Az ordát összekeverjük a porcukorral és az apróra vágott kaporral, majd megtöltjük vele a palacsintákat.

Tanácsok:
kicsit furának tűnhet először az íze, de nagyon finom! Nagyenyeden legalábbis szeretik!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bambuc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás palacsinta » Óriás almás palacsinta » Gombás rakott palacsinta » Szájban olvadó palacsinta
» Teljes kiőrlésű palacsinta » Csirkés palacsinta » Palacsinta Ági módra » Palacsinta Gőzben
» Erdélyi padlizsánkrém » Kapros-túrós palacsinta » Parajos palacsinta » Habos palacsinta
» Brokkoli palacsintában » Diétás zabpalacsinta » Bécsi palacsinta 2 » Habos palacsintametélt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.