| Egyszerű, nagyszerű és laktató receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 2 szelet puha házikenyér 1 evőkanál disznózsir (de lehet kacsa, liba stb.) két csipet só egy csipet piros paprika Elkészítés: A szelet kenyerek egy-egy oldalát szépen, egyenletesen megkenjük a finom házi disznózsirral, majd megszorjuk a sóval, paprikával. Utánna fogjuk a szelet kenyereket és a megkent felével óvatoson összeborítjuk. Miután mindezzel végeztünk férretesszük egy pár percre, hogy a zsir a só és a paprika jól összeérjen. Hogy ne legyen unalmas a várakozási idő, készitsünk egy üveg pincehideg sört az aztalra, hogy közbe kortyolgassunk belőle, hogy jobban csússzon ez a fejedelmi fogás! Jó étvágyat hozzá!! Tanácsok: A sört lehet helyettesítteni egy csésze finom menta tejával, vagy akár egy bögre frissen fejt bocitejjel is akár. Elkészítési idő: 2 perc A receptet beküldte: PALNER Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |