| Egyben sült fasírozott receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg darált hús, 1 db tojás, 2 db zsemle (friss), 1 fej vöröshagyma, só, feketebors (őrölt), zsemlemorzsa, tej, zsálya, 1 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál olaj. Elkészítés: Vágd apró kockákra a vöröshagymát és párold üvegesre az olajon. Zúzd össze a fokhagymát. Áztasd tejbe vagy vízbe a zsemléket, majd alaposan nyomkodja ki. Keverd alaposan össze a hússal a tojást, a zsemléket, a vöröshagymát, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, aprított zsályával. Formálj a húsból hosszúkás formát egy tűzálló tálon, szórd meg zsemlemorzsával. Süssed 180 fokon 40-50 percig, amíg szép piros ropogós nem lesz. Tanácsok: Tálald főzelékek feltéteként forrón, vagy hidegen kenyérrel, salátával. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |