| Édes tészta receptTésztafélék Hozzávalók: 25 dkg spagetti tészta, 2-3 egész tojás, 20 dkg cukor, 2 cs. vaníliás cukor, mazsola, de ez el is maradhat, 2-3 dl tej, citrom reszelt héja Elkészítés: A tésztát kifőzöm vízben. Közben a tojásokat elkeverem a cukorral, van. cukorral, citrom héjjal, és a tejjel, meg a mazsolával, ha kerül bele. A kifőtt tésztát egy kivajazott jénaiba öntöm, ráöntöm a tejes masszát, és zsupsz be a sütőbe. Kb. 30 perc alatt kész. Tanácsok: Én kerek agyagedénybe szoktam készíteni, és úgy vágom, mint a tortát. Kapcsiból dupla mennyiséggel készítem, így marad vacsira is. Gyakran csinálom egy tartalmas leves után, pl. gulyás leves, bab leves, lencse stb. A receptet beküldte: ane66 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |