| Édes hungária szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 db tojás 10 kanál víz 30 dkg cukor 20 dkg liszt 1 cs. sütőpor 10 dkg darált dió Krém: 2,5 dl tej 1 cs. vaníliás puding 10 dkg porcukor 20 dkg margarin tetejére: csokimáz Elkészítés: Az egész tojásokat kikeverjük a cukorral és a vízzel, majd beledolgozzuk a lisztet és a sütőport. A masszát kettévesszük, és az egyik felébe belekavarjuk a darált dióbelet. A zsírozott-lisztezett tepsibe először a sima masszát öntjük, majd jöhet rá a diós is. Míg sül, elkészítjük a krémet. A tejben megfőzzük a pudingot, a margarint pedíg kikavarjuk a porcukorral. Végül a kettőt óvatosan összekeverjük, és a kisült, kicsit meghült tészta tetejére simítjuk. Végük ha megszilárdult kicsit a krém, jöhet rá a csokimáz. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |