| Dubarry őszibarackkal receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg csirke vagy pulykamell 1 konzervdoboz őszibarackbefőtt félbevágva 4 dl besamelmártás 30 dkg trapistasajt só vegeta Elkészítés: Szeletekre vágjuk a mellehúsát, kikloffoljuk, sóval vegetával fűszereük és teflonba kevés olajon kisütjük. Belefektetjük egyás mellé a hússzeleteket egy tepsibe, mindegyikre rakunk egy fél őszibarackot. Leöntjük besamelmártással, megszórjuk a reszelt trapistasajttal és beteszük a sütőbe 200 fokon 40 percre. Addig sütjük amíg a sajt színe aranybarna lesz. Tanácsok: Köretnek burgonypüré vagy főtt rizs illik. A tepsit nem kell lefedni sütés közben. A húsra tehetünk az őszibarack helyett pl: főtt karfiolt vagy brokkolit is. Másnap melegítve is ugyanolyan finom mint frissen. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |