| DOB/a kedvenc francia kajam/ receptHúsételek Hozzávalók: szemelyenkent -25 dkg marhahus -2fej krumpli -2 repa -1 fej voroshagyma Az egeszhez 3-4 baberlevel, kakukkfu, olaj, so bors, vorosbor. Fozes elotti este a hust beaztatom vorosborba a kakukkfuvel es a baberlevellel. Elkészítés: Elkeszites; A hagymat felapritom, es uvegesre piritom, majd tanyerba kiszedem es ugyanebben ugyanebben az edenyben megpiritom a gyufasdoboznyi nagysagura apritott hust, *az elozo esti borpacot ne ontsd ki ebben fozzuk meg a hust* Mihelyst megpirult a hus, ontsd hozza a pacot,onts fel vizzel, add hozza a fuszereket,ehhez ujra hozzaadom a mar elopiritott hagymat, a megtisztitott es felapritott repat, majd a kruplit./en a zoldseget csak kb 1 oraval azutan adom hozza hogy a hus mar forr igy a krumpli nem fo szet/.Ezt fozom 2-3 oran at kuktaban, igy a hus nem szarad ki. Mire a hagyma szetfo, a hus is kesz. Vegul fozz hozza szarvacska tesztat, es ugy eszik mint mi a porkoltet, eloszor tesztat es arra ra a levet es a hus es a zoldsegek. Jo etvagyat. Tanácsok: ez sajna nem fogyizos kaja, de isteni finom Kalóriatartalom: sok kcal Szénhidráttartalom: nagyon sok gramm A receptet beküldte: muci5 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |