| Diós Mozart golyók receptHozzávalók: - 20 dkg darált dió - 15 dkg glukonon - 2 evőkanál holland sotet kakaópor - 1 evőkanál diabetikus baracklekvár - 2 evőkanál rum - 1 tojásfehérje Töltelék: - kb. 15 db kimagozott meggy - pici rum Hempergetéshez: - kókuszreszelék Elkészítés: A meggyet beáztatom a rumba. A diót, glukonont, kakaót, lekvárt, rumot és a keményre felvert tojásfehérjét összedolgozom. Hűtőbe teszem pár órára, hogy könnyebb legyen formázni. Majd diónyi gombócokat formálok belőle, mindegyik közepébe teszek egy-egy szem rumos meggyet. Kókuszreszelékbe megforgatom és minyonpapírra rakom. Egy napig levegős helyen szikkadni hagyom. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |