| Eszterházy golyók receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20dkg darált dió 15dkg cukor 20dkg reszelt étcsoki vagy 2ek kakaópor 1ek. baracklekvár 2ek. rum 1db tojásfehérje 40db kimagozott rumos megy kókuszreszelék Elkészítés: A diót,a cukrot,a csokoládét,a lekvárt,a rumot és a felvert tojásfehérjét összedolgozzuk.Hűtőbe tesszük,mert így könnyebben lehet vele dolgozni.Vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk belőle,mindegyik közepébe egy-egy szem meggyet teszünk.Kókuszreszelékbe vagy tortadarába forgatjuk,esetleg kristálycukorba.Minyonpapírra rakjuk.Egy napig levegős helyen szikkadni hagyjuk. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Rika1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |