| Csokikrém-mikróban receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 dkg Rama 10 dkg keserű csokoládé 3 tojás 1 ek. nescafé 3 ek. cukor 2 ek. konyak 2 dl tej 1 tejszínhabpótlópor (Coop) 1 ek. reszelt csokoládé Elkészítés: A csokoládét a margarinnal megolvasztjuk a mikróban. Utána habosra keverjük. A tojássárgáját összekeverjük a nescaféval, cukorral és konyakkal. Utána az egészet a margarinos csokoládéhoz adjuk. 4 percre mikróba tesszük. 2 perc után alaposan megkeverjük. Ezután a tojásfehérjét felverjük és az előírás szerint elkészített tejszínhab felével együtt a csokoládéhoz keverjük. Tálkákba öntjük, hűtőbe tesszük, majd amikor kihűlt, a maradék tejszínhabbal és csokireszelékkel tálaljuk. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |