Tutireceptek.hu fejléc

Csokikrém-mikróban recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dkg Rama
10 dkg keserű csokoládé
3 tojás
1 ek. nescafé
3 ek. cukor
2 ek. konyak
2 dl tej
1 tejszínhabpótlópor (Coop)
1 ek. reszelt csokoládé

Elkészítés:
A csokoládét a margarinnal megolvasztjuk a mikróban. Utána habosra keverjük. A tojássárgáját összekeverjük a nescaféval, cukorral és konyakkal. Utána az egészet a margarinos csokoládéhoz adjuk. 4 percre mikróba tesszük. 2 perc után alaposan megkeverjük.
Ezután a tojásfehérjét felverjük és az előírás szerint elkészített tejszínhab felével együtt a csokoládéhoz keverjük. Tálkákba öntjük, hűtőbe tesszük, majd amikor kihűlt, a maradék tejszínhabbal és csokireszelékkel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandarinos babapiskótás » Epres-túrós kocka » Citromos, fahéjas párolt alma » Grizes Muffin
» Tulumba ( török édesség) » Kókuszgolyó - zabpehelyből » Kezdők csokis sütije » Rizsifelfújt
» Csokigolyó gyerekeknek » Diós- béles » Titok süti » Görög jegeskávé
» Gyors bögrés süti » Diós, vagy mákos rácsos » Zabpehelygolyók » Tejszínes almatorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.