| Citromos sajttorta receptSütemények, édességek Hozzávalók: A tésztához: 2 tojás 8 dkg kristálycukor fél mokkáskanál őrölt szegfűszeg A krémhez: 34 dkg natúr krémsajt 2 tojás 4 dkg kristálycukor 6 dkg liszt 1 citrom héja fél citrom leve Elkészítés: A tojások sárgáját a kristálycukor egyharmad részével habosra keverjük, hozzáadjuk a cukor kétharmadával kemény habbá vert tojásfehérjét, majd apránként beleszórva a lisztet és a szegfűszeget, készre keverjük. Formába töltjük, és 180 fokon megsütjük. A natúr krémsajtot egyneművé keverjük a tojásokkal, a cukorral, a liszttel, a citrom héjával és kifacsart levével, majd a kihűlt piskótára öntjük, visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |