| Csodatál receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 dl tejszín 6 dl tejföl 2 db citrom leve, reszelt héja 20-25 dkg porcukor 2 doboz babapiskóta idénygyümölcsök (banán, eper stb.)vagy befõtt Elkészítés: A tejfölt a porcukorral és a citrom levével, reszelt héjával csomómentesre keverem. A tejszínt keményre felverem, majd az ízesített tejföllel óvatosan összekeverem. Rétegesen lerakom egy nagy jénai tálba, alulra krém, utána babapiskóta, majd megszóróm jó sûrûn darabolt gyümölccsel. Ezt addig folytatom, amíg tart a hozzávaló. Legfelülre krém kerüljön. Elõzõ este el kell készíteni, hogy összeérjenek a hozzávalók. Tálalás elõtt a tetejét is díszítem gyümölccsel. (Ha befõttel készítjük, akkor jól le kell csepegtetni.) Bõ félóra alatt elkészíthetõ. A receptet beküldte: Tikky Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |