Tutireceptek.hu fejléc

Csodatál recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dl tejszín
6 dl tejföl
2 db citrom leve, reszelt héja
20-25 dkg porcukor
2 doboz babapiskóta
idénygyümölcsök (banán, eper stb.)vagy befõtt

Elkészítés:
A tejfölt a porcukorral és a citrom levével, reszelt héjával csomómentesre keverem.
A tejszínt keményre felverem, majd az ízesített tejföllel óvatosan összekeverem.
Rétegesen lerakom egy nagy jénai tálba, alulra krém, utána babapiskóta, majd megszóróm jó sûrûn darabolt gyümölccsel.
Ezt addig folytatom, amíg tart a hozzávaló.
Legfelülre krém kerüljön. Elõzõ este el kell készíteni, hogy összeérjenek a hozzávalók. Tálalás elõtt a tetejét is díszítem gyümölccsel. (Ha befõttel készítjük, akkor jól le kell csepegtetni.) Bõ félóra alatt elkészíthetõ.


A receptet beküldte: Tikky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hat lapos fehér torta » Rumos bukta (Kata-féle) » Habos-rumos szelet » Vasorrúbába ízes ujjai
» Kétszínű muffin » Csokiszív » Kakaós-sárgabarackos süti » Banános-kókuszos tiramisu
» Gesztenyés patkó » Zselés Szelet No.1 » Pudingos, diabetikus szelet » Emeletes túrós-vaníliás csoda
» K. Erika-féle töltött zsömle » Császármorzsa 1 » Kozák sapka » Kagylóforma 3.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.