Tutireceptek.hu fejléc

Borzaska (Nutellás édesség) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

• 20 dkg háztartási keksz
• 8 dkg Nutella
• 12 dkg vaj
• 2 tojássárgája
• 8 dkg fenyőmag
• 5 dkg cukor

Elkészítés:

A szobahőmérsékleten meglágyított vajat összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaót, a tojássárgáját, a darált kekszet és a Nutellát. A masszából egy sündisznóformát formázunk, majd megtűzdeljük a fenyőmagvakkal. Tálalásig néhány órát hűtőben pihentetjük.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi édesség » Tulumba ( török édesség) » Lusta édesség » Kiflis édesség
» Édesség maradék kalácsból » Gopínátha édesség » A titkos édesség » Kakaós nutellás kekszgolyó
» Nutellás muffin másként » Isteni Norbis édesség » Finom kekszes édesség » Fahéjas-nutellás torta
» Borzaska » Nutellás tészta-tortácskák » Nutellás túrógombóc » Nutellás krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.