Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos croasson recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 evőkanál sót kikeverünk 1 rámával habosra.
Tészta: 70 dkg liszt,
1 kefír,
1 dl étolaj,
2 egész tojás,
1 1/2 dl cukrozott tej,
5 dkg élesztő,
a tésztába nem kell só.

Elkészítés:
Összeállítjuk a tésztát az alapanyagokból. 8 cipót
csinálunk belőle, és tányér nagyságúra kinyújtjuk.
4 lapot megkenünk a sós margarinnal, és a másik 4 llapot rárakjuk. Felezzük, negyedeljük, cikkekre vágjuk. Majd a szélesebbik felénél jó szorosra feltekerjük. Tepsibe rakjuk, megkenjük tojássárgával, reszelt sajttal megszórjuk. 1 órát pihentetjük, és sütjük.

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: szilvia13


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos tepsis burgonya » Krémsajtos csirkemell » Sajtos főzött karika » Sajtos csirkefalatok
» Réteges sajtos kifli » Sajtos masni » Mennyei sajtos rudacskák » Sajtos csirkecomb
» Sajtos-burgonyás pogácsa » Sajtos kiflik » Sajtos husi » Sajtos tallér "főzve"
» Gombás-sajtos karaj » Sajtos újburgonya » Finom sajtos tészta » Gombás-sajtos krumplitál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.