| Angelina álma receptSütemények, édességek Hozzávalók: A tésztához 2 evőkanál méz 2 evőkanál kakaópor 2 db tojás 1 kávéskanál szódabikarbóna 20 dkg porcukor 5 dkg Rama 40 dkg liszt A krémhez 1 l tej 3 csomag puncs pudingpor 25 dkg porcukor 25 dkg puha Rama A tetejére 10 dkg étbevonó massza 2 evőkanál étolaj Elkészítés: A tésztához valókat a liszt kivételével egy tálba összemérjük és kézi habverővel gőz felett simára keverjük. A 40 dkg lisztet is hozzáadjuk és tésztát gyúrunk belőle. Ha kicsit ragad, szórjunk alá lisztet. A tésztát 10 percig pihentetjük, majd 4 nagyon vékony lapot nyújtunk belőle, amiket a tepsi hátára fektetve sütünk meg. Előmelegített sütőben 220°C-on 8-10 perc alatt megsütjük. Még forrón, egy vékony késsel elválasztjuk a megsült tésztát a tepsi hátától. A krémhez megfőzzük a pudingot a tejjel, majd kihűtjük. A Ramát habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudingot is hozzáadjuk és ezzel megtöltjük a lapokat. Hűtőbe tesszük éjszakára. A tetejére gőz felett felmelegítjük a masszát és az olajat, majd a sütire simítjuk. Miután megkötött a bevonat, forró vízbe mártott késsel szeleteljük. Elkészítési idő: 70 perc A receptet beküldte: beziske Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |