| Andi császármorzsája receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg búzadara 4 dkg liszt 1/2 l tej 4 tojás 20 dkg cukor 2 csomag vanÍllia cukor 1 csomag mazsola pici só 5 dkg margarin baracklekvár Elkészítés: A 20 DKG BÚZADARÁT,A 4 DKG LISZTET ÉS A 1/2 L TEJET ÖSSZEKEVERJÜK,MAJD 1 ÓRÁT ÁLLNI HAGYJUK.4 TOJÁS SÁRGÁJÁT,A 20 DKG CUKROT ÉS A 2 VANÍLLIÁS CUKROT HABOSRA KEVERJÜK.A 4 TOJÁS FEHÉRJÉT A PICI SÓVAL KEMÉNY HABBÁ VERJÜK.MAJD A HABOSRA KEVERT SÁRGÁJÁT HOZZÁADJUK A KEMÉNY HABHOZ,ÉS AZ 1 ÓRÁT ÁLLT BÚZADARÁT IS HOZZÁKEVERJÜK.MAGAS FALÚ TEFLON SERPENYŐBE 5 DKG MARGARINT FELOLVASZTUNK,ÉS BELEÖNTJÜK A MASSZÁT ÉS A MAZSOLÁT IS.15-20 PERC ALATT MEGSÜTJÜK FOLYAMATOSAN KEVERGETVE AMÍG AZ EGÉSZ SZÉT NEM MORZSÁLÓDIK.4 ADAGRA SZÉTOSZTJUK,ÉS ÜVEG TÁNYÉRON TÁLALJUK BARACKLEKVÁRRAL LEÖNTVE. Elkészítési idő: 80 perc A receptet beküldte: sandi39 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |