| Almás-puncsos csokissüti receptSütemények, édességek Hozzávalók: Krémhez 15 dkg margarin 1 puncs pudingpor 3 dl tej 15 dkg porcukor Tésztához 16 dkg porcukor 3 dkg margarin 1 tojás 1,6 dl tej 1 sütőpor 16 dkg liszt 3/4 kg alma 3 dkg kakaópor Elkészítés: A tésztához habosra keverjük a porcukrot, a margarint és a tojást. Beleöntjük a tejet, majd a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet. Az almát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk, és belekeverjük a tésztába.kimargarinozott, zsemlemorzsával meghintett tepsibe tesszük, és tűpróbáig sütjük. Közben megcsináljuk a krémet. A tejből és a pudingporból sűrűbb pudingot főzünk, a margarint pedig habosra keverjük a porcukorral. Ha a puding kihűlt, összekeverjük a krémmel. A kihűlt tortalap tetejére halmozzuk a kész krémet, és a hűtőben pihentetjük legalább három órát. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |