| Almás édesség receptSütemények, édességek Hozzávalók: 350 g liszt, 2 evőkanál cukor, 1/2 kiskanál só, 1 tasak sütőpor, 1/2 kiskanál fahéj, 1/4 kiskanál szerecsendió, 2 db tojás, 2 evőkanál olaj, 300 ml tej, 2-3 alma lereszelve Elkészítés: Keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a felvert tojást és a tejet, kavarjuk jól össze. Adjuk hozzá a reszelt almát és még egyszer kavarjuk át. Forrósítsunk fel egy kevés olajat egy serpenyőben és tegyünk egy merőkanállal a palacsintatésztából bele sülni (vigyázzunk ne tegyünk túl nagy adagot a serpenyőbe, hogy ne ragadjon oda). Ha megsült vegyük ki és tegyük egy tányérra (a tányérra tegyünk egy szalvétát, hogy felszívja az olajat). Tálaláskor megszórhatjuk fahéjjal és porcukorral. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |