Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirke pirított magvas burgonyapürével recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
(3 személyre)

10 dkg bacon
50 dkg csirkecomb
2 db alma
10 dkg sajt
Olívaolaj
Fenyőmag,
szezámmag,
tökmag
1 kg krumpli
8 dkg vaj
1 dltej

Elkészítés:
10 deka baconnel kibélelünk egy tűzálló tálat. Ráhelyezünk fél kiló csíkokra vágott csirkecombot, erre reszelünk 2 megpucolt almát, hogy jól elfedje. Az egész tetejére sajtot szórunk, majd kb. egy órán keresztül 220 fokon előmelegített sütőben lefedve sütjük. Kevés olíva olajon egy serpenyőben fenyőmagot, szezámmagot, vagy tökmagot esetleg mandulát pirítunk és a burgonyapüréhez keverve tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres csirkemáj » Gombás csirkevagdalt » Csirkemáj » Csirkepörkölt
» Csirkés rizseshús » Sült csirkemellfilé » Csirketorta ínyenceknek » Csirke bajorosan
» Répás almás pirítós » Almás májkavalkád » Csirkemellsonka » Római csirke
» Kedvenc csirkecombom » Fóliás csirkeszárnyak » Almás kocka » Túrós-almás lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.