| Almás csirke pirított magvas burgonyapürével receptZöldséges ételek Hozzávalók: (3 személyre) 10 dkg bacon 50 dkg csirkecomb 2 db alma 10 dkg sajt Olívaolaj Fenyőmag, szezámmag, tökmag 1 kg krumpli 8 dkg vaj 1 dltej Elkészítés: 10 deka baconnel kibélelünk egy tűzálló tálat. Ráhelyezünk fél kiló csíkokra vágott csirkecombot, erre reszelünk 2 megpucolt almát, hogy jól elfedje. Az egész tetejére sajtot szórunk, majd kb. egy órán keresztül 220 fokon előmelegített sütőben lefedve sütjük. Kevés olíva olajon egy serpenyőben fenyőmagot, szezámmagot, vagy tökmagot esetleg mandulát pirítunk és a burgonyapüréhez keverve tálaljuk. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |