Tutireceptek.hu fejléc

Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
10 dkg márványsajt
50 dkg pannonia sajt
20 dkg ementáli sajt
1,5 dl fehérbor
0,5 dl cseresznyepálinkában feloldva 1 evőkanál étkezési keményítő
2-3 gerezd fokhagyma
szerecsendió
bors
mártogatáshoz: alma, baguette, sonka, szőlő stb.

Elkészítés:
Reszelt sajtokat felolvasztani (fokhagymával bedörzsölt fondue edényben, a maradék fokhagymát zúzva majd bele)
Bele a fehérbort
Végén a cseresznyepálinkában feloldott keményítőt
+ fűszerezés


A receptet beküldte: _anatha_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott camembert » Finom sajtos rakott krumpli » Őszi almás-gombás rizottó » Vegyes gyümölcskrémleves
» Gombapörkölt fogyókúrázóknak » Humusz egyszerűen » Karalábéfasírt » Fokhagymás szelet
» Vegetáriánus töltött káposzta » Burgonyás rántotta » Zsályás gnocchi » Vegetáriánus libazsír
» Borsó pöri » Pácolt camembert » Gombapörkölt » Cukkinis lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.