Tutireceptek.hu fejléc

Vadlazac ragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg vadlazac,
5 dkg vaj,
1 g gyömbér,
1 citrom (vagy limetta) héja,
tengeri só,
chili-olaj,
bors .

Elkészítés:
A lazacot 16 db egyforma nagyságú kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
A gyömbért és a citromhéjat a lazachoz adjuk.
A vajat feldaraboljuk és a lazaccal együtt zárt aljú párolót tálba tesszük.
80 fokon 8 percig pároljuk.
Ha kell, sóval utána ízesítjük , chili-olajjal meglocsoljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazacsült különleges körettel » Busavagdalt » Zöldségekkel párolt csukafilé » Hallal töltött rántott gomba
» Fogasfilé bakonyi módra » Szezámos-zöldséges hal » Polip borraguban » Kecsege magyarosan
» Spenótos-lazacos lasagne » Fűszeres halfilé » Pörkölt Ponty » Szardíniás rizssaláta
» Babos-tonhalas tészta » Rizsen sűlt hal » Paradicsomos-zelleres harcsa » Vagdalt -hal- hús egyben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.