Tutireceptek.hu fejléc

Szezámos-zöldséges hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók1 személynek:
2 szelet halfilé
salátahagyma kb. 1/5 része
1 kápia paprika
10 dkg zöldbab

bors
2 teáskanál mustár
szezámmag
(fél-1 dl víz)

Elkészítés:
A halat felkockázom, és margarinon előpárolom (kb. 5 perc). Majd hozzáadom a feldarabolt hagymát (nem túl apróra vágtam most), a kis cikkekre vágott kápia paprikát, a 3-4 cm-es zöldbabokat. Sóval, borssal, mustárral ízesítem. Puhára párolom az egészet. (Közben lehet egy kevés vizet önteni alá.)

Miután elkészült, szezámmagot szórok a tetejére.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas rizssaláta » Sült hekk rizzsel » Paradicsomos-zelleres harcsa » Finn halsaláta
» 30 perces sült lazac » Harcsafilé citromos panírban » Rántott harcsa » Sült lazac répagolyóval
» Morzsás lazaccsíkok » Sült lazac cukkíni mártással » Diós rántott ponty » Gombás hal palacsintaágyon
» Leveles tésztába töltött hal » Ponty szolnokiasan » Lazacos rakott burgonya » Töltött hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.