Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes tonhal (lazac) recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Tonhal vagy lazac,
(olíva)olaj,
vaj,
tengeri só,
fokhagyma,
petrezselyem,
citromlé,
pirosarany

Elkészítés:
A halat felszeleteljük, meglocsoljuk citromlével, besózzuk. Minden halszelethez megolajozunk egy alufóliát, rátesszük a halat, megszórjuk törtfokhagymával,apróra vágott petrezselyemmel, vajdarabkákkal, piros arannyal díszítjük.
A fóliák végeit összenyomjuk.
Forró sütőben kb. 30 percig sütjük.

Tanácsok:
Vajon párolt vegyeszöldséggel kínáljuk.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: kiss67


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazacmajonéz » Tonhal babbal » Lazactatár krémsajttal » Avokados-tonhalas tortilla
» Lazacos rakott burgonya » Tonhal salata Maris modra » Brokkolis lazac » Lazacos előétel
» Petrezselymes tócsni » Citromfüves lazac sült » Petrezselymes hamis fasírt » Lazac Dianna Lynn módra
» Spenótos-tonhalas spagetti » Fenyőmagos lazacfilé » Zöldséges tonhal » Tonhallal töltött paprika


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.