| Tonhallal töltött paprika receptHalas ételek Hozzávalók: 4 piros színű paprika 30 dkg zöldborsó 2 főtt tojás 1 kis doboz tonhal (konzerv) ételízesítő 25 dkg majonéz A tálaláshoz fejes saláta és citrom Elkészítés: A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. Ételízesítővel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk, végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögetjük, és kihűtjük. A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evőkanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk. Tanácsok: Könnyebben emészthető lesz ez az étel, és kevesebb kalóriát tartalmaz, ha majonéz helyett natúr joghurttal készítjük el. Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: 600 kcal A receptet beküldte: mano244 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |