Tutireceptek.hu fejléc

Bárányérmék roston recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg báránycomb, só, sertészsír.

Elkészítés:
A kicsontozott bárányhúsból apró, kb 3 dekás érméket vágunk ki és nem túl vékonyra klopfoljuk. Az inakat bevagdaljuk és az érméket mindkét oldalon megsózva olvasztott sertészsírba mártva a forró grillsütő rostján mindkét oldalát pirosra sütjük. A sütés után azonnal, forrón tálaljuk. Pirított kocka vagy szalma burgonyát, hagymás burgonyasalátát, parasztos uborkasalátát, vagy vajon párolt könnyű zöldfőzeléket adhatunk hozzá körítésként.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye roston » Rostonsült padlizsán » Virsli roston, burgonyával » Roston sült lazac
» Roston sütött szalonka » Roston sült oldalas » Banán roston sütve » Lazac roston
» Csirke tárkonnyal bevonva » Görög rántott hús » Kocsonya erdélyi módra » Csőben-csirke
» Részeg kacsa » Bakonyi sertésragu » Káposztás pacal » Virslis hajdina krokett


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.