| Vitaminsaláta friss fogyasztásra receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 kisebb fej fejes káposzta,, 1 -2 db. zöld és piros színű paprika (kicsumázva), 2 db. közepes nagyságú alma, 1 db. fehér retek, 2 db.uborka, só. A felöntőléhez: kristálycukor, ételecet, só, olíva olaj (étolaj). Elkészítés: A káposztát és az uborkát tisztítás után nagyon vékonyra vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk pár percig. Az almát és a retket lereszeljük. Elkészítjük a felöntőlevet ízlésünk szerint. A hozzávalókat összekeverjük, felöntjük a salátalével és hűtőben fél órán keresztül tároljuk. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |