| Vienetta házilag receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3 csomag tejszinhabpótló por 3 evőkanál cukor 4,5 dl tej 1 tábla tortabevonó csoki 2 evőkanál étolaj Elkészítés: A tejszínhabporhoz hozzákeverjük a cukrot, majd apránként a tejet, és gépi habverővel jól kikeverjük habosra. A tortabevonót gőz fölött (vagy mikróban) megolvasztjuk, hozzákeverjük az étolajat. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, a felvert habot és a csokoládét egymás után vékonyan belerétegezzük. Fóliával letakarva megfagyasztjuk. Fogyasztás előtt kiborítjuk egy tálcára, és az alufóliát eltávolítjuk. Szeletelve tálaljuk. Ha a habba kakaóport teszünk, csokis vienettát kapunk. A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |