| Túrós sonkarolád kapros salátában receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 8 vékony szelet gépsonka 6 dkg juhtúró, 2 evőkanál tejföl, 1 evőkanál reszelt torma, 1 dl kefirízlés szerint só, csipetnyi porcukor, 1 kígyóuborka, , 1 adag kapor, ízlés szerint só és reszelt bors. Elkészítés: A juhtúrót simára keverem a tejföllel, reszelt tormával, sóval, cukorral.Az uborkát megmosom, és héjastól lereszelem. A kaprot felaprítom. A kefirbe belekeverem a reszelt uborkát meg a kaprot, majd megsózom, megborsozom. A sonkaszeleteket egyenként megkenem a tormás-tejfölös túróval. Szorosan felcsavarom, mint a palacsintát, és köré öntöm a kefires uborkát. jo étvágyat Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: neger Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |