Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-gombás ragu spagettivel recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
(2 személyre)

25 dkg (2 szelet) tarja
40 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
3-4 evőkanál étolaj
1 paradicsom
1 paprika

bors
10 dkg spagetti
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockákra vágtam, és a felforrósított olajon, picit megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Hozzáadtam a szeletekre vágott (előzőleg héjától megfosztott) paradicsomot és paprikát. Kicsit együtt pirítottam őket, majd beletettem a kockákra vágott húst. Fedő alatt pirítottam, majd amikor levet engedett, hozzáadtam a gombát, borsoztam, majd készre pároltam. Amikor elkészült, hozzáöntöttem a tejszínt. Amikor felforrt, beletettem a spagettit és kis lángon addig pároltam, amíg a spagetti megpuhult.
Tálalásnál petrezselyemzölddel szórtam meg.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-gombás karfiol » Tejszínes-gombás penne » Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes-gombás szósz
» Tarkedli » Kelt tészta! » Betyártészta » Töki ponpon /Langalló/
» Káposztás sztrapacska » Sárgabarackos-gombóc » Csípős spagetti 2. » Sajtos tészta ínyenc módra
» Spenótos tésztasaláta » Spagetti másképp » Hagymás-burgonyás csipetke » Sajtkrémes sonkás tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.