| Tejszínes-gombás ragu spagettivel receptTésztafélék Hozzávalók: (2 személyre) 25 dkg (2 szelet) tarja 40 dkg szeletelt gomba 1 fej vöröshagyma 2 dl főzőtejszín 3-4 evőkanál étolaj 1 paradicsom 1 paprika só bors 10 dkg spagetti petrezselyemzöld Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágtam, és a felforrósított olajon, picit megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Hozzáadtam a szeletekre vágott (előzőleg héjától megfosztott) paradicsomot és paprikát. Kicsit együtt pirítottam őket, majd beletettem a kockákra vágott húst. Fedő alatt pirítottam, majd amikor levet engedett, hozzáadtam a gombát, borsoztam, majd készre pároltam. Amikor elkészült, hozzáöntöttem a tejszínt. Amikor felforrt, beletettem a spagettit és kis lángon addig pároltam, amíg a spagetti megpuhult. Tálalásnál petrezselyemzölddel szórtam meg. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |