| Tejfölben gőzölgő citromfüves párolt csirke receptHúsételek Hozzávalók: 1,2 kg csirke, 4 dl tejfol, 1 csomopetrezselyem, citromfű, so. Elkészítés: A feldarabolt, jol megmosott csirket megsozzuk, kb. 15-20 percet allni hagyjuk, hogy a so jol es egyenletesen felszivodjon. Egy megfelelonagysagu edenybe beletesszuk a fele mennyisegu csirket, megszorjuk citromfuvel es raontjuk a suru tejfol felet.Ezt a retegezest meg egyszer megismeteljuk ugy, hogy az etel tetejere tejfol keruljon. Lefedve, kozepes homersekletu sutobe toljuk. Megkeverni nem szabad, csak idonkent az edenyt kisse razogassuk meg.20 40-50 perc alatt elkeszul, utana a csirket talra szedjuk, aprora vagott zoldpetrezselyemmel megszorjuk es parolt rizst vagy vajban forgatott, fott ujburgonyat kinalunk hozza. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: Aramis39 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |