Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölben gőzölgő citromfüves párolt csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,2 kg csirke,
4 dl tejfol,
1 csomopetrezselyem,
citromfű,
so.

Elkészítés:
A
feldarabolt, jol megmosott csirket megsozzuk, kb. 15-20 percet allni
hagyjuk, hogy a so jol es egyenletesen felszivodjon. Egy megfelelonagysagu
edenybe beletesszuk a fele mennyisegu csirket, megszorjuk citromfuvel es
raontjuk a suru tejfol felet.Ezt a retegezest meg egyszer megismeteljuk ugy,
hogy az etel tetejere tejfol keruljon. Lefedve, kozepes homersekletu sutobe
toljuk. Megkeverni nem szabad, csak idonkent az edenyt
kisse razogassuk meg.20 40-50 perc alatt elkeszul, utana a csirket talra
szedjuk, aprora vagott zoldpetrezselyemmel megszorjuk es parolt rizst vagy
vajban forgatott, fott ujburgonyat kinalunk hozza.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Aramis39


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gong-bao csirke » Párolt savanyúkáposzta. » Csirketorta 2 » 30 perces csirkepörkölt.
» Kapros-túrós csirkemell » Csirkekuglóf * » Párolt paraj foghagymásan. » Zöldséges rizses csirke
» Csodacsirke » Rakott csirke juhtúróval » Tavaszi tepsis csirke » Fűszeres csirkemell
» Olivás-rozmaringos csirke » Bácskai csirkemáj » Tejfölös csirke másképp » Sóágyon sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.