Tutireceptek.hu fejléc

Tarkabab főzelék rántás nélkül, saját anyagával sűrítve recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
500 g tarkabab
1 nagy fej hagyma

bors
babérlevél 3 db
majoranna 1 csipet
őrölt kömyény 1 csipet
fokhagyma 2 gerezd aprítva
pici ecet
12%-os tejföl-fél kis doboz

Elkészítés:
A babot előző este beáztatom, majd reggel leöntöm róla a levet, átmosom.Fölteszem főni annyi vízben ami jól ellepi a ketté vágott hagymával, fűszerekkel.Mikor félig megfőtt megsózom.Majd mikor teljesen puha a bab akkor 1/3 részét kiveszem a hagymával együtt és leturmixolom.Majd a babot és a turmixot összerottyantom a tejföllel.Pici ecettel ízesítem.

Tanácsok:
Zsiradék, liszt nélkül készül.A tejföl is elhagyható!Nagyon egészséges elkészítési mód és finom, krémes sűrű főzeléket kapunk.


A receptet beküldte: judit87


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütés nélküli citromtorta » Liszt nélküli Túrótorta » Rántásos rétes » Kapros cukkinifőzelék
» Karaláb főzelék » Túrós keksz (sütés nélkül) » Gyümölcsleves főzés nélkül » Meggyes álom-sütés nélkül
» Tökfőzelék a'la 'szti » Patiszonfőzelék » Tiramisu (sajt nélkül) » Túróstészta túró nélkül
» Fimo tökfőzelék » Ricset hús nélkül » Túrótorta sütés nélkül 2. » Szegedi tarhonyafőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.