Tutireceptek.hu fejléc

Ricset hús nélkül recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50 dkg nagyszemű bab
20 dkg gersli
1 db nagyobb vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj

bors
pirospaprika

Elkészítés:
A babot előző este beáztatjuk.
Az apróra vágott hagymát és a sztétnyomott fokhagymát az olajon megfuttatjuk,a babbal és a gerslivel valamint a fűszerekkel együtt egy fazékba tesszük.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje,és felforraljuk.Lefedjük és sütőben alacsony hőfokon kb 2 óráig sütjük.Keverni nem kell,egyszer kétszer csak megrázogatjuk.Ha a leve elfőtt és a bab megpuhult,akkor kész a ricset.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós süti (liszt nélkül!) » Pogácsa élesztő nélküli » Meggyivólé cukor nélkül » Kelesztés nélküli kalács
» Babricset gazdagon » Csokitorta sütés nélkül » Citromtorta sütés nélkül » Túrótórta, sütés nélkül!
» Láva süti - liszt nélkül » Tojás nélküli néger » Túróstészta túró nélkül » Kinder szelet tojás nélkül
» Sajtropogós liszt nélkül » Almás krémes, sütés nélkül » Aljnélküli túrós » Túrótorta tészta nélkül


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.