Tutireceptek.hu fejléc

Szőlős-diós praliné recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg mazsola,
4 evőkanál rum,
20 dkg hámozott mandula,
15 dkg fehér vagy tejcsokoládé.

Elkészítés:
Áztassuk be a mazsolát a rumba több órára, vagy egy egész éjszakára.
Csöpögtessük le, egy konyhai törlőkendővel szárítsuk meg.
A mandulát pirítsuk aranybarnára, hagyjuk kihűlni.
A csokolédét olvasszuk fel vízgőz felett, keverjük hozzá a mazsolát és a mandulát.
Pergamenpapírra evőkanállal adagoljunk golyócskákat, majd hagyjuk megszilárdulni.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pralinék » Praliné » Meggy-marcipán praliné » Banános kókusztorta
» Kókusszal töltött kifli » Gyümölcsös rizsfelfújt » Sütőtökös muffin 1 » Vaniliás keksz
» Mézes, puncsos » Kókuszkocka (30 db) » Epres banáncsónak » Rétesjellegű almás rúd
» Epres-kókuszos macskaszem » Sztracsatellás túrótorta » Habos almás Ica módra » Piskótás Feketeerdő torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.