Tutireceptek.hu fejléc

Szőlős-diós praliné recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg mazsola,
4 evőkanál rum,
20 dkg hámozott mandula,
15 dkg fehér vagy tejcsokoládé.

Elkészítés:
Áztassuk be a mazsolát a rumba több órára, vagy egy egész éjszakára.
Csöpögtessük le, egy konyhai törlőkendővel szárítsuk meg.
A mandulát pirítsuk aranybarnára, hagyjuk kihűlni.
A csokolédét olvasszuk fel vízgőz felett, keverjük hozzá a mazsolát és a mandulát.
Pergamenpapírra evőkanállal adagoljunk golyócskákat, majd hagyjuk megszilárdulni.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggy-marcipán praliné » Praliné » Pralinék » Házi darálós süti
» Duna hullámai » Nyaralás az Adrián » Krémszaloncukor » Kalács kenyérsütő gépben
» Gazdagsüti » A tökéletes piskóta » "2 csokis" kuglóf » Almás torta
» Gyors tiramisu » Chokito házilag » Kókuszgolyó egyszerűen » édes zsömle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.