| Szezon gyümölcsös kavarós receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 tojás,szétválasztva 1 bögre cukor 0,5 bögre olaj 1,5 bögre liszt 0,5 bögre szénsavas ásványviz 1 sütőpor Elkészítés: A tojásfehérjéket a cukor felével,a sárgákat az ásványvízzel,olajjal,és a cukor másik felével külön edényben habosra keverjük,majd összekeverjük és hozzáadjuk a lisztet és a sütőport is. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk,(bármilyen) gyümölccsel megszórjuk és kb 160-180 fokon tűpróbáig sütjük. Tanácsok: Finom,puha tésztája van,magasra feljön és gyorsan elkészül.Meggyel a legfinomabb! Cukorbetegek cukorpótlóval,fruktózzal készíthetik. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Akvamarin Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |