| Szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt receptEgytálételek Hozzávalók: 20 dkg pármai sonka, 3-4 evőkanál olívaolaj, 2 dl tejszín, 1 csipet őrölt fehérbors, 30-40 dkg széles metélt, 1 db szarvasgomba, 1 cserép friss bazsalikom, 1 maréknyi koktélparadicsom. Elkészítés: Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk, majd öntsük fel a tejszínnel. Fűszerezzük fehérborssal, kevéske szarvasgombával és jól forraljuk össze. tegyük bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére forgácsoljunk a szarvasgombából, friss bazsalikomlevelekkel dekoráljuk. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |