| Sült csirkecombok, tepsis burgonyával receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre: 8 db csirkecomb 1.3 kg burgonya 0.6 fej hagyma - vörös só bors - fekete (őrölt) köménymag (őrölt) 1.3 evőkanál étolaj Elkészítés: A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk. Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal. Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |