| Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes receptReform ételek Hozzávalók: 50 dkg sóskalevél 1 nagy alma (kb. 20 dkg) 2 ek vaj cukor só ízlés szerint Elkészítés: A sóskaleveleket alaposan átmossuk, a szárát kiszedjük. Az almát meghámozzuk, a magházat kivágjuk, és a gyümölcsöt felkockázzuk. A felforrósított vajra rádobjuk a sóskaleveleket, majd miután összefonnyadtak, és levet engedtek, az almát is hozzáadjuk. Fedő alatt addig pároljuk, amíg az alma megpuhul (kb. 5 perc). Amikor az alma már puha, összeturmixoljuk a sóskával. Tanácsok: Cukorral és (ízlésünk szerint) sóval ízesítsük a sóskamártást. A receptet beküldte: docens Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |