Tutireceptek.hu fejléc

Skót tojás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 friss tojás
jó minőségű kolbász
pulykahús
zsálya
fehér bors

pici juharszirup
1/2 csésze liszt
1-2 tojásfehérje habbá verve
3/4 csésze frissen darált zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A tojást keményre főzzük. A kolbászt és pulykahúst ledaráljuk, ízesítjük a fűszerekkel, hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a felvert tojásfehérjét. 6 adagra osztjuk.

A keményre főzött, megtisztított tojásokat először lisztbe forgatjuk, majd a húsos masszával bevonjuk. Ujjnyi olajban kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáslikőrös puncs » Provance-i tojás » Tojás aszpikban » Sajtkrémmel töltött tojás
» Sonkás töltött tojás » Tejszínes, tojásos karfiol » Álkuglóf - Okostojástól » 1 tojásos piskóta
» Tojásos kelbimbó » Tojásropogós » Tükörtojás pirítóson » Kinder szelet tojás nélkül
» Tojások sajtos tésztában » Madársaláta főtt tojással » Nori féle tojásrántotta » Húsvéti-tojás torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.